Se pregateste fiecare din cele 4 budinci conform ambalajului, apoi se toarna un strat de 2-3 cm din budinca de cacao in citeva pahare. Se lasa putin sa se raceasca si se pune pe deasupra un strat de biscuiti sfarimati in fiecare pahar. Apoi se pune budinca de vanilie si pe deasupra ei alt strat de biscuiti sfarimati. Se face la fel si cu celelalte doua budinci,lasindu-le putin sa se raceasca dupa ce s-au pus in pahare. Pe deasupra se rade un strat de ciocolata.
Se lasa la rece citeva ore si se serveste ca aperitiv

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii