1 Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se coc seminte le de pin 3 minute sau pâna se rumenesc.
2 Într-o cratita mare, se amesteca laptele, amaranta, zaharul de artar, coaja de portocala si de lamâie, cardamomul si sarea; se pun la fiert. Când fierb, se face focul mic, se acopera si se fierb, amestecând din când În când, 35 de minute sau pâna când amaranta este frageda.
3 Se iau de pe foc si se amesteca semintele de pin, stafidele si vanilia. Budinca se serveste la temperatura camerei sau de la frigider.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii