Bati ouale cu 100g de zahar pana obtii un amestec spumos. In alt vas pui faina si torni laptele in fir subtire, amestecand usor, apoi adaugi amestecul spumos, amestecand pana obtii un amestec omogen. Tai bananele rondele subtiri si le stropesti cu suc de lamaie. Pastrezi rondele de banane pt decor, iar restul le zdrobesti si le amesteci cu aluatul. Intr-un vas de yena uns cu unt torni compozitia, acoperi cu o folie de aluminiu si lasi sa fiarba 30 de minute, la bain-marie.
In acest timp, scoti coaja de la o lamaie si o portocala, o tai in felii subtiri si storci zeama intr-o cratita, amesteci sucul cu restul de zahar, adaugi coaja si o fierbi la foc mic timp de 15 minute. Lasi sa se raceasca budinca, apoi o torni pe un platou si torni sucul pe deasupra si de jur-imprejur decorezi cu rondele de banane si cu bucatele de coji de portocale. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii