Reteta postata pe: 26 iunie 2008
Ingrediente
500g branza proaspata de vaci,4 oua, 2 linguri de faina,putina sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Ingredientele se amesteca pana se ingroasa. Se unge o forma, se presara cu pesmet si se toarna compozitia in ea. Se coace la cuptor cam cu 30 min inainte de masa. Se rastoarna pe un platou. Se serveste cu sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Scurgem de apa si clatim cu apa rece.
Usturoiul
1 vot
0 comentarii
45 min
Punem intr-o oala apa la fiert cu un praf de sare.
Cand da in clocot turnam pastele si le fierbem
9 voturi
9 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate