autor:

Fara foto

» » Aperitive

budinca de branza

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
500g branza proaspata de vaci,4 oua, 2 linguri de faina,putina sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ingredientele se amesteca pana se ingroasa. Se unge o forma, se presara cu pesmet si se toarna compozitia in ea. Se coace la cuptor cam cu 30 min inainte de masa. Se rastoarna pe un platou. Se serveste cu sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Budinca de paste cu ton salata si branza

Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Budinca cu branza si ciocolata

Budinca cu branza si ciocolata

Punem intr-o oala apa la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot turnam pastele si le fierbem

9 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g branza proaspata de vaci,4 oua
  • 2 linguri de faina,putina sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza