Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
700 gr. brinza, 100 gr. unt, 3 oua, 3 linguri faina, 1 virf cutit sare, 2-3 linguri zahar, coaja de lamiie rasa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga brinza bine scursa de zer si trecuta prin sita, se amesteca si se pun galbenusurile unul cite unul. Se adauga sarea, faina, albusurile batute spuma si coaja de lamiie rasa. Se pune compozitia intr-o forma de budinca (cu capac inchis ermetic) unsa cu unt. Se asaza intr-un vas cu apa clocotita pus pe foc si se lasa 30-40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de brinza de vaca" nu uita sa-i faci un
review
Mmmmm!!..ciocolata, vanilie şi fructe…Ce combinaţie mai bună ți-ai putea dori?
Spălăm
2 voturi
0 comentarii
25 min
Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte
0 voturi
0 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate