Se face un sos alb din unt, faina si lapte, se ingroasa si se da deoparte. Se adauga brinza trecuta prin
sita, putina sare, galbenusurile, doua linguri de zahar, coaja de lamiie, stafidele curatite, smintina si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma bine unsa cu unt si se coace 25 minute, in cuptor incins, pina se rumeneste
Se serveste imediat pudrata cu zahar
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii