Biscuitii se inmoaie in lapte pana sunt foarte bine patrunsi. Separat se bat ouale, impreuna cu zaharul, margarina, grisul, adaugandu-se si laptele ramas de la biscuiti. Vasul yena se unge cu margarina multa si se formeaza un strat de doua randuri de biscuiti muiati. Caisele fara samburi, sectionate in trei sau in patru se aseaza intr-un singur rand peste biscuiti, incercand sa se acopere toata suprafata vasului. Se toarna deasupra ouale batute cu celelalte ingrediente si se coace la cuptor 20 minute. Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii