Ingrediente
, Pentru 4 portii: 12 biscuiti obisnuiti, 12 caise, 300 ml lapte dulce, 3 linguri de gris, 3 oua, 150 gr zahar, 50 gr margarina Rama,
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
6 voturi
Mod de preparare
Biscuitii se inmoaie in lapte pana sunt foarte bine patrunsi. Separat se bat ouale, impreuna cu zaharul, margarina, grisul, adaugandu-se si laptele ramas de la biscuiti. Vasul yena se unge cu margarina multa si se formeaza un strat de doua randuri de biscuiti muiati. Caisele fara samburi, sectionate in trei sau in patru se aseaza intr-un singur rand peste biscuiti, incercand sa se acopere toata suprafata vasului. Se toarna deasupra ouale batute cu celelalte ingrediente si se coace la cuptor 20 minute. Se serveste rece.
Daniela , 15 iulie 2009
Hei, kiar mi-a iesit! Si nu-s genul careia sa i se intample prea des asta... ;)
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009
Minunata reteta.Si eu pregatesc aceasta reteta tot timpul anului,pentru ca pun caise la congelator.E delicioasa...
nasea alina (Chef de cuisine) , 05 mai 2009
Nu stiu ce am facut pe aici...repet: schimb reteta maine, adica azi! Bravo tie m76 (am scurtat, sa dorm macar 2h.
adrian , 31 octombrie 2008
Super! De ce n-o dati in februarie? Acum e sezon de caise? Ati putea da retete de sezon, cu dovleac,mere, gutui, pere etc... Caise, capsuni, zmeura...? Poate pentru unii, dar nu pentru toti...