Budinca inlocuieste cu succes sarmalutele in foi de vita. Carnea tocata se amesteca cu orezul care a fiert pe jumatate, cit timp ati spalat stevia. Se adauga condimentele, avind atentie sa nu exagerati, mai ales cu ienibaharul, din care trebuie pus doar un varf de cutit, sa dea aroma, nu sa acapareze tot gustul. Mararul tocat se pune si in amestec dar se pastreaza si pentru asezonare. Se ia un vas de iena (daca aveti, acesta e necesar mai mult pentru aspectul servirii) care se tapeteaza cu frunze de stevie, in prealabil inmuiate putin in apa fiarta. Se pune un rind amestec, un rind de frunze, pina la final cind se pun frunzele, peste care se aseaza felii de rosie, se presara mararul, se toarna sucul de rosii, citeva linguri de ulei si se arunca ouale batute spuma. Se pot intercala intre straturi feliute de sunculita afumata. Se da totul la cuptor sau la microunde
Se serveste cu smintina sau iaurt, dupa preferinte. Pentru ca arata bine, vasul se poate aseza direct pe masa
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii