Ingrediente
5-6 cartofi potriviti, 200 g sunca de pui, 200 g branza de vaci putin sarata, 2 oua, 100 g smantana, marar, sare, piper, busuioc
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
22 voturi
Mod de preparare
Sunca o taiem bucati mici.
Mararul il tocam foarte fin.
Dam branza pe razatoare.
Batem bine ouale cu condimentele dupa gust, adaugam smantana si mararul.
Ungem un vas cu unt si presaram putin pesmet. Asezam jumatate din cantitatea de cartofi, apoi repartizam sunca , jumatate din cantitatea de branza si turnam jumatate din amestecul de oua. Punem deasupra restul cartofilor, restul de branza si de amestec de oua.
Dam budinca la cuptor pentru 20-25 minute.
O servim calda sau rece , cu salata verde, cu acrituri sau stropita cu smantana.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 august 2010
E foarte apetisanta
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010
Ce bine mai arata!
Alice85 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010
Nu am facut niciodata,am salvat reteta si o voi incerca.!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Simplu si tare bun!yummy!
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Simplu !, o reteta care trebuie salvata !, asa am si facut !
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Cred ca este delicioasa.
Stefana (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Ce bine arata....... cred ca e delicioasa. O voi incerca si eu.
licu pop (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Super super bun...merita nota 10
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Foarte aromata si elegant prezentata.Felicitari!*****
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Foarte gustoasa!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Si noua ne place tare mult budinca de cartofi...Este delicioasa...
Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
foarte interesanta
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
Foarte frumos arata,si cred ca este si tare buna.