autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Budinca de cartofi cu brinza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 4 oua, 250 ml smintina, 250 gr brinza de vaci, 100 gr telemea, 100 gr unt, 50 gr faina, o lingurita cu marar tocat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii fierti in apa cu sare se sfarama bine. Telemeaua, brinza de vaci, untul, smantana , galbenusurile, faina , mararul , albusurile batute spuma si sarea se amesteca cu cartofii. Se aseaza intr-un vas Yena , se lasa la cuptor 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ciorba de sfecla de post

Ciorba de sfecla de post

Calim ceapa tocata marunt dupa care adaugam morcovul ras, ardeiul tocat, legumele date prin razatoarea

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de post
Cum se face coliva

Cum se face coliva

Cum se face coliva Saptamana trecuta am facut pomenirea de 10 ani a bunicii materne atat la noi

30 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 4 oua
  • 250 ml smintina
  • 250 gr brinza de vaci
  • 100 gr telemea
  • 100 gr unt
  • 50 gr faina
  • o lingurita cu marar tocat
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

2 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Somon la cuptor cu fenicul