Se spala si se fierb cartofii in coaja.
Dupa ce s-au racit, se curata si se dau prin masina de tocat. Se amesteca galbenusurile cu sare si se freaca bine, apoi se freaca cu unt.
Se adauga cartofii, carnea tocata si albusurile batute spuma si se amesteca.
Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se da la cuptor sa se coaca

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii