Se moaie painea in lapte si se stoarce putin. Se amesteca cu oul, ceapa tocata si carnea. Se condimenteaza cu sare, piper, patrunjel verde tocat. Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Se scot se curata si se fac piure, apoi se amesteca cu 30 g unt si laptele. Se condimenteaza dupa gust. Se ia o forma de sticla si se unge putin. Se pune carnea si pireul. Se da compozitia 45 min la cuptor. Se serveste rece sau calda. Se presara cu patrunjel verde tocat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii