Se fierb cartofii curatati de coaja, se strivesc cu presa pentru cartofi(in lipsa, se dau prin sita sau prin masina de tocat) si se pun intr-un castron. Se adauga untul cald, sarea, zaharul, laptele, se amesteca bine, apoi se pune faina si galbenusurile, iar la urma albusurile batute spuma. Jumatate din compozitia obtinuta se asaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet, apoi se pune umplutura de carne si se acopera cu cealalta jumatate din compozitie. Se unge cu unt, se presara cu putin pesmet si se coace pina se rumeneste.
Se serveste calda

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii