autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Budinca de cartofi cu cascaval afumat

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg cartofi, , 350 g cascaval afumat, , 4 felii subtiri de bacon, , 40 g unt, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja si taiati-i rondele (nu foarte subtiri). Nu-i spalati dupa ce i-ati curatat, pentru a nu indeparta amidonul care serveste ca liant.
Incingeti cuptorul la 210° si ungeti cu unt o forma de budinca. Taiati cascavalul bucatele.
Asezati pe fundul formei un strat (de circa 2 cm) de felii de cartofi, sarati, piperati si acoperiti-le cu bucatele de cascaval. Continuati sa alternati straturile pana ce se epuizeaza ingredientele, intercaland si un strat de bacon.
Dati budinca o ora la cuptor. Cand s-a rumenit frumos, scoateti-o fierbinte din tava si serviti-o imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vinete

Salata de vinete

Se coc vinetele pe o tabla incinsa, intorcandu-le pe toate partile pentru o coacere uniforma. Se

5 voturi    5 comentarii
3h 30 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg cartofi
  • 350 g cascaval afumat
  • 4 felii subtiri de bacon
  • 40 g unt
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Pateuri cu carne de pui,ciuperci si porumb