Curatati cartofii de coaja si taiati-i rondele (nu foarte subtiri). Nu-i spalati dupa ce i-ati curatat, pentru a nu indeparta amidonul care serveste ca liant.
Incingeti cuptorul la 210° si ungeti cu unt o forma de budinca. Taiati cascavalul bucatele.
Asezati pe fundul formei un strat (de circa 2 cm) de felii de cartofi, sarati, piperati si acoperiti-le cu bucatele de cascaval. Continuati sa alternati straturile pana ce se epuizeaza ingredientele, intercaland si un strat de bacon.
Dati budinca o ora la cuptor. Cand s-a rumenit frumos, scoateti-o fierbinte din tava si serviti-o imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii