autor:

Fara foto

» » , Budinci, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budinca de cartofi cu conopida

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi, , 300 g conopida, , 2 galbenusuri, , 2 lingurite ulei, , 2 lingurite praf de curry,, 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne), , 2 linguri pesmet, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii si se pun intr-o forma termorezistenta, impreuna cu conopida rupta bucatele si fiarta in aburi. Se sareaza si se pipereaza.
Se freaca bine galbenusurile cu uleiul si cu praful de curry, se adauga zeama concentrata de legume (Knorr+apa) si se toarna peste cartofi si conopida. Se presara deasupra pesmetul si se tin circa 15 minute in cuptorul incins, sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se spala ciupercile ( fara a se curata de pielita de deasupra) si se rup cozile. Se rade cascavalul.

24 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de cartofi

Iahnie de cartofi

Cartofi se curata,se spala si se tau pe lungime, unde se pune putin ulei pe fundul cratitei unde

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi
  • 300 g conopida
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite ulei
  • 2 lingurite praf de curry,
  • 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne)
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Urzici cu sos alb si ou