autor:

Fara foto

» » , Budinci, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budinca de cartofi cu conopida

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi, , 300 g conopida, , 2 galbenusuri, , 2 lingurite ulei, , 2 lingurite praf de curry,, 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne), , 2 linguri pesmet, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii si se pun intr-o forma termorezistenta, impreuna cu conopida rupta bucatele si fiarta in aburi. Se sareaza si se pipereaza.
Se freaca bine galbenusurile cu uleiul si cu praful de curry, se adauga zeama concentrata de legume (Knorr+apa) si se toarna peste cartofi si conopida. Se presara deasupra pesmetul si se tin circa 15 minute in cuptorul incins, sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Se curata fasolea, se spala bine si se pune la muiat in apa de seara pana dimineata. A doua zi se

4 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARE DE ARDEI GRAS CU BRANZA SI OUA

MANCARE DE ARDEI GRAS CU BRANZA SI OUA

Ardeii se curata de cotoare,de seminte,se spala si se toaca marunt sau feliute subtiri.Ceapa tocata

89 voturi    24 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi
  • 300 g conopida
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite ulei
  • 2 lingurite praf de curry,
  • 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne)
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Vinete umplute cu ciuperci si garniturã de cartofii aromati (Beringelas recheadas com cogumelos)