Budinca de cartofi cu conopida

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi,
  • 300 g conopida,
  • 2 galbenusuri,
  • 2 lingurite ulei,
  • 2 lingurite praf de curry,
  • 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne),
  • 2 linguri pesmet,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii si se pun intr-o forma termorezistenta, impreuna cu conopida rupta bucatele si fiarta in aburi. Se sareaza si se pipereaza.

Se freaca bine galbenusurile cu uleiul si cu praful de curry, se adauga zeama concentrata de legume (Knorr+apa) si se toarna peste cartofi si conopida. Se presara deasupra pesmetul si se tin circa 15 minute in cuptorul incins, sa se rumeneasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc