autor:

Fara foto

» » , Budinci, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budinca de cartofi cu conopida

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi, , 300 g conopida, , 2 galbenusuri, , 2 lingurite ulei, , 2 lingurite praf de curry,, 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne), , 2 linguri pesmet, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii si se pun intr-o forma termorezistenta, impreuna cu conopida rupta bucatele si fiarta in aburi. Se sareaza si se pipereaza.
Se freaca bine galbenusurile cu uleiul si cu praful de curry, se adauga zeama concentrata de legume (Knorr+apa) si se toarna peste cartofi si conopida. Se presara deasupra pesmetul si se tin circa 15 minute in cuptorul incins, sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu morcovi gratinati

Pui cu morcovi gratinati

Carnea se spala, se taie bucati si se pune intr-o craticioara cu 2 linguri de ulei la foc mic 2-3

5 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

9 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi
  • 300 g conopida
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite ulei
  • 2 lingurite praf de curry,
  • 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne)
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ghiveci de legume