Reteta postata pe: 22 mai 2007
Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi, , 300 g conopida, , 2 galbenusuri, , 2 lingurite ulei, , 2 lingurite praf de curry,, 200 ml zeama concentrata de legume (sau carne), , 2 linguri pesmet, , sare, , piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii si se pun intr-o forma termorezistenta, impreuna cu conopida rupta bucatele si fiarta in aburi. Se sareaza si se pipereaza.
Se freaca bine galbenusurile cu uleiul si cu praful de curry, se adauga zeama concentrata de legume (Knorr+apa) si se toarna peste cartofi si conopida. Se presara deasupra pesmetul si se tin circa 15 minute in cuptorul incins, sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu conopida" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010
O bunatate !