Cartofii fierti in coaja cu o zi inainte se curata si se rad pe razatoare. Se amesteca apoi cu sarea, galbenusul, smintina si albusul batut spuma. Se pune aceasta compozitie intr-o forma de budinca, unsa cu unt si presarata cu faina. Se fierbe o ora in abur (intr-un alt vas cu apa clocotita). Apoi se rastoarna pe un platou adinc. Se prepara sosul: se pune la fiert supa de carne cu untul si cascavalul ras si se lasa sa fiarba pina se ingroasa. Se toarna acest sos peste budinca, cind se serveste la masa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii