Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
4-5 buc. cartofi, 1 ou, 1-2 linguri smintina, sare, putin unt si faina pentru tapetat tava. Sosul: 1 ceasca supa de carne, 1 lingura unt, 2 linguri cascaval ras, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Cartofii fierti in coaja cu o zi inainte se curata si se rad pe razatoare. Se amesteca apoi cu sarea, galbenusul, smintina si albusul batut spuma. Se pune aceasta compozitie intr-o forma de budinca, unsa cu unt si presarata cu faina. Se fierbe o ora in abur (intr-un alt vas cu apa clocotita). Apoi se rastoarna pe un platou adinc. Se prepara sosul: se pune la fiert supa de carne cu untul si cascavalul ras si se lasa sa fiarba pina se ingroasa. Se toarna acest sos peste budinca, cind se serveste la masa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu sos de cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Mmmmm!!..ciocolata, vanilie şi fructe…Ce combinaţie mai bună ți-ai putea dori?
Spălăm
2 voturi
0 comentarii
25 min
Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte
0 voturi
0 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate