Se fierb cartofii curatiti in
apa cu sare, cu atita apa cit sa-i acopere. Se trec
fierbinti prin masina de presat sau se sfarima cu o
lingura de lemn. Se adauga 50 g unt, laptele clocotit
si se bat bine pentru a se obtine o spuma. Se pune un galbenus si jumatate, sunca taiata marunt si albusurile batute
spuma. Se unge o forma cu unt. Se toarna compozitia,
iar pe deasupra se unge cu restul de galbenus
amestecat cu citeva picaturi de apa si se presara
restul de unt taiat bucatele. Se coace la cuptor
incins pina se rumeneste. Se poate inlocui sunca cu
umplutura de carne.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii