Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii potrivite. Varza acra se lasa doua ore la desarat in apa, apoi se scurge, se taie marunt si se caleste in trei linguri de ulei, amestecind mereu. Orezul, spalat si scurs, se caleste putin in restul de ulei. Se adauga cite putina apa clocotita si piperul, amestecind continuu pina se inmoaie. Intr-o cratita bine unsa se asaza un strat de felii de cartofi, un strat de varza acra si la urma pilaful de orez
netezit cu cutitul. Deasupra, se toarna oul batut si se da la cuptor ½ ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii