Cartofii se spala ,se fierb in apa cu sare ,se curata si se taie in cuburi.Cascavalul se rade pe razatoate ,iar parizerul se trece prin masina de tocat.Galbenusurile se amesteca cu smantana ,cascavalul ras si albusurile batute spuma.Se condimenteaza cu piper,sare si se adauga cartofii si parizerul.Se toarna compozitia intr-un graten uns cu unt ,iar pe deasupra se pun bucatile de unt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii