Spalam ciupercile bine si le taiem in bucati mai mari. Punem uleiul intr-o tigaie mai mare, adaugam ciupercile si usturoiul pisat si lasam la foc mediu pana se inmoaie. Dam deoparte si condimentam cu sare si piper dupa gust. Batem ouale cu telul, adaugam apoi smantana, laptele, cascavalul ras, sare si piper. Taiem painea felii, apoi cubulete mai mari. Adaugam cubuletele de paine peste amestecul de lapte, punem apoi ciupercile si mai adaugam sare daca este nevoie. Amestecam usor. Lasam amestecul circa 10 minute, ca painea sa traga tot lichidul.
Ungem si tapetam un vas termorezistent. Adaugam compozitia si o introducem in cuptorul incalzit in prealabil. Lasam budinca la cuptor la foc mic pana se rumeneste frumos deasupra.
Servim budinca calda.Este la fel de gustoasa si rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii