Budinca de clatite

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 linguri faina
  • 1 cana lapte
  • 1 ou
  • un praf de sare - pentru clatite; 250 g branza de vaci proaspata
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingura rom

Mod de preparare

Se face un aluat pentru clatite din faina, 1 ou, sare si lapte. Aluatul trebuie sa aiba consistenta smantanii. Se fac 10 clatite subtiri. Se unge o cratita cu unt, se asaza o clatita, peste care se pune o parte de umplutura, facuta din branza, zahar, 2 oua, coaja de lamaie. Peste se pune inca o clatita, apoi umplutura si asa mai departe, se termina cu o clatita. Se pune deasupra smantana si se da la cuptor pentru 30 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise