Se prepara clatitele din 2-3 oua. Se umple fiecare clatita cu brinza de vaca amestecata cu ou, zahar dupa gust si coaja de lamiie. Se ruleaza si se asaza in forma sau intr-o cratita astfel: pe fundul cratitei se asaza o clatita nerulata, apoi celelalte clatite rulate se asaza in forma de cerc, mai multe rinduri. Deasupra se toarna ½ pahar de lapte indulcit sau doua linguri smintina indulcita. Se coace la foc potrivit.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii