Se pune carnea tocata cu ceapa taiata si bucata de unt intr-o cratita, se acopera si se lasa sa fiarba in sucul ei, amestecind din cind in cind. Se sareaza si se pipereaza. Se asteapta pina cind zeama a scazut. Daca atunci este tot tare, se mai adauga o cescuta de apa clocotita si se continua fiertul. Cind carnea este fiarta, se raceste putin, se da inca odata prin masina de tocat, adaugind o bucata de piine ca sa se impinga toata carnea. Se amesteca bine cu oul si cu verdeata. Se fac clatitele, dupa care acestea se umple cu compozitia de carne tocata. Se dau citeva minute la cuptor pentru a putea fi servite calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii