Spanacul se fierbe in lapte si se amesteca cu putina ceapa tocata marunt,sare si piper.
Dupa ce se raceste ,se lasa la scurs,se toaca marunt,se amesteca cu cascaval ras si optional se poate adauga si putina branza rasa.
Un vas de yena se unge cu ulei,unt sau margarina si se aseaza alternativ o foaie de clatita,compozitia,iar
ultimul strat trebuie sa fie format din foaia de clatita.Se unge cu ou amestecat cu unt topit si se da la cuptor,iar spre sfarsit se rade cascaval deasupra si se reintroduce la cuptor pana se gratineaza frumos. Daca este post se unge numai cu margarina topita.
Se poate servi cu smantana.Este delicioasa atat rece cat si calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii