autor:

Fara foto

» » , Budinci, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budinca de conopida

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): o conopida, , sare, , sos Bechamel din 80 g unt, , 50 g faina, , 250 ml lapte, , 2 galbenusuri, , parmezan ras, , 50 g sunca, , 200 ml smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare, se raceste. Se prepara sosul Bechamel din unt, faina, lapte, la care se adauga galbenusurile de ou, putin parmezan ras. Se unge o forma, se pune conopida desfacuta, se amesteca cu sunca tocata, se toarna deasupra sosul de mai sus, se pune la cuptor o jumatate de ora. Cand e gata, se presara cu parmezan si se serveste cu sos de smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de Conopida

Budinca de Conopida

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa la fiert. Punem sare

4 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Budinca de conopida si brocoli

Budinca de conopida si brocoli

Intr-o oala mai mare am pus la fiert conopida in buchete mai mici, iar intr-o oala mai mica am pus

72 voturi    14 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): o conopida
  • sare
  • sos Bechamel din 80 g unt
  • 50 g faina
  • 250 ml lapte
  • 2 galbenusuri
  • parmezan ras
  • 50 g sunca
  • 200 ml smantana.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
noodle cu legume