autor:

Fara foto

» » , Budinci, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budinca de conopida

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): o conopida, , sare, , sos Bechamel din 80 g unt, , 50 g faina, , 250 ml lapte, , 2 galbenusuri, , parmezan ras, , 50 g sunca, , 200 ml smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare, se raceste. Se prepara sosul Bechamel din unt, faina, lapte, la care se adauga galbenusurile de ou, putin parmezan ras. Se unge o forma, se pune conopida desfacuta, se amesteca cu sunca tocata, se toarna deasupra sosul de mai sus, se pune la cuptor o jumatate de ora. Cand e gata, se presara cu parmezan si se serveste cu sos de smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de conopida si brocoli

Budinca de conopida si brocoli

Intr-o oala mai mare am pus la fiert conopida in buchete mai mici, iar intr-o oala mai mica am pus

72 voturi    14 comentarii
1h
Retete vegetariene
Budinca de Conopida

Budinca de Conopida

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa la fiert. Punem sare

4 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): o conopida
  • sare
  • sos Bechamel din 80 g unt
  • 50 g faina
  • 250 ml lapte
  • 2 galbenusuri
  • parmezan ras
  • 50 g sunca
  • 200 ml smantana.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui