Se fierbe conopida in apa cu sare, se raceste. Se prepara sosul Bechamel din unt, faina, lapte, la care se adauga galbenusurile de ou, putin parmezan ras. Se unge o forma, se pune conopida desfacuta, se amesteca cu sunca tocata, se toarna deasupra sosul de mai sus, se pune la cuptor o jumatate de ora. Cand e gata, se presara cu parmezan si se serveste cu sos de smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii