Budinca de conopida cu brinza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conopide potrivite
  • 150 gr. smintina
  • 100 gr. unt
  • 200 gr. cascaval sau brinza
  • 2 oua
  • sare
  • 4 linguri pesmet alb

Mod de preparare

Conopida fiarta in apa clocotita cu sare si bine de tot scursa de apa se da prin sita si se amesteca cu untul frecat spuma. Se adauga galbenusurile, cascavalul (o parte ras si o parte taiat bucatele), pesmetul, smintina si la urma albusurile spuma. Se potriveste cu sare. Se toarna intreaga compozitie intr-o forma bine unsa si presarata cu pesmet si se coace la foc potrivit. Pesmetul poate fi inlocuit cu franzela muiata in lapte.

Se serveste cu smintina sau cu unt pe deasupra

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise