Budinca de conopida

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. conopida mare
  • 2 oua
  • 3 linguri smintina
  • 3 linguri unt
  • 150 gr. brinza de oi
  • 2 linguri gris
  • pesmet
  • sare
  • sos de ou (daca se doreste)

Mod de preparare

Se spala conopida si se fierbe in apa putin sarata. Se scurge de apa, se pune intr-un castron si se zdrobeste cu furculita. Se bat ouale si se amesteca cu smintina si brinza rasa, grisul, sarea si untul incalzit se amesteca cu conopida. Compozitia obtinuta se pune intr-un vas smaltuit sau de sticla de Jena, uns cu unt si presarat cu pesmet si se coace la foc potrivit pina se rumeneste.

Se serveste calda, simpla, sau cu sos de ou

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise