Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet o oala de 2 litri.Peste feliile de corn se toarna laptele rece si se lasa sa stea aproximatin 20-25 minute.Dupa aceea se adauga peste acestea amestecand usor untul,dulceata,smantana(iaurtul),albusurile batute spuma galbenusurile si coaja rasa de lamaie.Se toarna compozitia in oala si se da la cuptor pentru 30 de minute.Se serveste dupa preferinta calda sau rece,cu sirop de fructe sau frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii