Budinca de cozonac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pahare pesmet de cozonac
  • 3 pahare lapte
  • 3 linguri zahar
  • 3 oua
  • 150 gr. stafide sau boabe de visine din dulceata
  • o lingura zahar pudra vanilat
  • unt

Mod de preparare

Se inmoaie intr-un castron pesmetul cu laptele incalzit si indulcit cu zaharul. Se adauga ouale batute, stafidele sau boabele de visine, se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se coace la foc potrivit pina se rumeneste. Se scoate din forma si se pudreaza cu zahar vanilat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise