Se pun feliile de cozonac intr-un castron, se toarna peste ele sucul de mere amestecat cu vinul rosu si se lasa 5 minute sa se patrunda. Se scoate cozonacul din castron, se aseaza 4 felii pe fundul unei forme (termorezistente) unse cu unt si se incinge cuptorul la 180°C. - Se amesteca merele, scortisoara, nucile zdrobite si zaharul si se rastoarna jumatate din cantitate peste feliile de cozonac. Se acopera cu alte 4 felii, peste care se pune iar un strat din compozitia cu mere si se termina cu ultimele 4 felii de cozonac peste care se toarna sucul si vinul. Deasupra se presara bucatele de unt si se coace budinca in cuptorul incins, 30-40 de minute. - Se amesteca smantana acra cu 3 linguri de zahar. Se lasa budinca 10 minute sa se raceasca si se serveste calda (inca) cu cate-o lingura de smantana indulcita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii