Dati frisca in clocot si adaugati portocala taiata in cubulete cat mai mici, cu coaja cu tot.Luati vasul de pe foc, acoperiti-l si lasati-l la racit.Puneti in alt vas 150g zahar cu apa cat sa-l acopere si tineti vasul la foc potrivit,pana cand obtineti un caramel gros.Adaugati 2 linguri de lichior, amestecati si repartizati amestecul in 8 castroane egale pe care puneti-le la rece.
Amestecati cremea de branza cu zaharul ramas, cu ouale batute,lichiorul ramas,fructele uscate taiate in cubulete si frisca cu portocale.Repartizati amestecul bine omogenizat in acele castroane, peste zaharul ars si puneti-le intr-o tava mai mare cu apa,la bain-marie,la cuptor,unde se tin 35-40 de minute.Scoateti-le apoi din tava si puneti-le la frigider pana a doua zi, in castroanele in care s-au copt.
Pisati biscuiti pentru a obtine un pesmet uniform,amestecati-l cu untul si facet io foaie din care decupati 8 rondele de marimea castroanelor.Asezati cate o rondea pe farfuriile de servit.Deasupra rasturnati budinca tinuta la frigider.
Puneti la fiert zaharul,ceaiul si untul pentru a obtine un caramel roscat auriu.Luati cu o lingura din caramel si lasati-l sa cada pe o suprafata plana,unsa cu ulei, cate putin,pentru a forma stelute, cerculete,bastonase.Cu aceastea ornati budinca si puteti presara scortisoara pe deasupra.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii