Se fierbe creierul, se trece prin sita si se amesteca cu ceapa tocata si prajita in unt, cu mararul, sarea, piperul, pesmetul, iar la sfirsit cu albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma cu capac unsa cu unt si presarata cu faina (forma trebuie sa fie numai trei sferturi plina). Se pune la fiert intr-un vas cu apa timp de 45 minute. Sosul: se prajeste usor faina in unt si se stinge cu lapte. Se adauga smintina, mararul si sarea. Se lasa sa dea un clocot-doua
Se serveste calda

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii