BUDINCA DE DOVLEAC CU CIUPERCI SI ROSII

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci
  • 200g dovleac
  • 200g cascaval
  • 400g rosii
  • 2 ramurele de cimbru proaspat
  • 1 catel usturoi
  • 100ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie ciupercile in feliute,rosiile in rondele, dovleacul in cubulete iar cascavalul se da pe razatoare.Usturoiul se piseaza si se amesteca cu uleiul si cu cimbrul tocat marunt.Se unge o tava cu ulei si se aseaza in straturi alternative ciupercile,dovleacul,rosiile,cascavalul.Se da sare si piperdupa gust dupa fiecare strat.In uleiul condimentat se adauga doua linguri de apa si apoi se toarna deasupra.Tava se acopera cu folie si se tine la cuptor la foc potrivit 15 minute dupa care se ia folia si se lasa mai departe pana c legumele s-au inmuiat suficient.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor