Se taie ciupercile in feliute,rosiile in rondele, dovleacul in cubulete iar cascavalul se da pe razatoare.Usturoiul se piseaza si se amesteca cu uleiul si cu cimbrul tocat marunt.Se unge o tava cu ulei si se aseaza in straturi alternative ciupercile,dovleacul,rosiile,cascavalul.Se da sare si piperdupa gust dupa fiecare strat.In uleiul condimentat se adauga doua linguri de apa si apoi se toarna deasupra.Tava se acopera cu folie si se tine la cuptor la foc potrivit 15 minute dupa care se ia folia si se lasa mai departe pana c legumele s-au inmuiat suficient.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii