Budinca de dovlecei

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 200g branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de unt
  • ulei
  • pesmet

Mod de preparare

Dovleceii se curata,se fierb in apa cu sare,se scurg si se strivesc cu furculita.Se amesteca apoi cu branza,faina,galbenusurile si untul,pana se omogenizeaza.Se adauga albusurile batute spuma,se amesteca totul si se pune compozitia intr-o forma unsa si presarata cu pesmet.Se coace la foc potrivit 40 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor