Budinca de dovlecei

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 200g branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de unt
  • ulei
  • pesmet

Mod de preparare

Dovleceii se curata,se fierb in apa cu sare,se scurg si se strivesc cu furculita.Se amesteca apoi cu branza,faina,galbenusurile si untul,pana se omogenizeaza.Se adauga albusurile batute spuma,se amesteca totul si se pune compozitia intr-o forma unsa si presarata cu pesmet.Se coace la foc potrivit 40 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise