Se rade dovlecelul curăţat pe răzătoarea cu găuri mari, se presară cu puţină sare şi se pune în strecurătoare la scurs.
Se curăţă ceapa, se taie mărunt şi se căleşte pe jumătate.
Frunzele se taie mărunt.
Se bat ouăle cu sare şi piper.Se rade brânza. Dovleceii se storc bine, apoi se amestecă toate.
Se pun în tavă de Jena sau alta şi se coace.
Se serveşte caldă sau rece, cu roşii, cu salată.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii