autor:

Fara foto

» » Aperitive

Budinca de dovlecei cu branza si hering

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 noiembrie 2015

Ingrediente
2 dovlecei mici, 1 ceapa mica, 1/2 legatura patrunjel verde, 250 gr cas de vaca, 100 gr cascaval, 300 gr file de hering in ulei, 3 oua, sare, piper, 1 lingura susan, 1 lingurita busuioc uscat, 1 lingurita unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalam dovleceii, ii dam pe razatoarea mare si ii punem intr-o sita la scurs.
Ceapa o curatam, o tocam marunt. Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam.
Casul il dam pe razatoarea cu ochiuri mare impreuna cu 50 de gr de cascaval.
Scoatem fileul de hering din ulei, il stergem usor cu niste servetele si il taiem bucatele.
Intr-un bol amestecam dovleceii bine scursi cu branza si cascavalul.
Adaugam patrunjelul, ceapa, sare, piper si busuiocul uscat.
Batem 3 oua spuma, le incorporam in compoziti de mai sus.
Luam un vas ceramic cu diametrul de 20 cm, il ungem bine cu unt.
Turnam compozitia obtinuta, o nivelam, punem bucatile de hering.
Deasupra radem restul de cascaval si presaram susanul. Eu am facut si o budinca intr-un vas micut, micut.
Introducem budinca in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste.
Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam putin la racorit si servim.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu branza si hering" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu ciuperci

Tarta cu ciuperci

Se prepara aluatul amestecandu-se toate ingredientele(se poate folosi si robotul). Se tine aluatul

4 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)

Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)

Se spala si se usuca bine ardeii. Se face o cruce in varful ardeilor cu ajutorul unui cutit. Aceasta

1 vot    4 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei mici
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 250 gr cas de vaca
  • 100 gr cascaval
  • 300 gr file de hering in ulei
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura susan
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita unt

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Rulada de cascaval in crusta de mac