Spalam dovleceii, ii curatam, ii taiem rondele si presaram sare peste ei. Ii lasam cam jumatate de ora sa isi lase zeama apoi ii punem pe servetele.
Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il taiem fasii lunguiete.
Intr-un bol turnam uleiul, boia de ardei dulce, patrunjelul uscat, sare, piper, amestecam bine si incorporam puiul.
Amestecam intr-un vas telemeaua, doua linguri smantana, patru oua, sare, piper si busuiocul uscat.
Ungem un vas termorezistent cu unt si il tapetam cu pesmet.
Asezam un strat de dovlecei, fasii de pui, jumatate din amestecul de branza. Continuam iar cu dovlecei, pui si branza.
Cele doua oua ramase le batem spuma cu o lingura de smantana, un praf de sare, iar la final incorporam mararul verde, tocat marunt.
Acesta il turnam deasupra budincii.
Introducem vasul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, 40-50 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.
Cand este gata, scoatem budinca, o lasam putin la racorit si servim.
Sa aveti pofta dragilor!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii