Budinca de dovlecei in vas de ceramica

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 dovlecei de marime medie
  • 300 g branza de burduf
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g unt
  • 3-4 oua
  • 1 legatura verdeata dupa prederinta
  • pesmet

Mod de preparare

Se curata dovleceii, apoi se taie in rondele de circa 1 cm grosime, se taie verdeata. Se unge un vas ceramica cu unt, se presara pesmet, apoi se aseaza un rand de dovlecei, o parte verdeasta si o parte branza, alt rand de dovlecei, marar, branza. Se bat ouale cu un praf de sare, se toarna peste dovlecei, se presara cascavalul ras si se da la cuptor.

Este delicioasa servita cu sos de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise