Se curata dovleceii, apoi se taie in rondele de circa 1 cm grosime, se taie verdeata. Se unge un vas ceramica cu unt, se presara pesmet, apoi se aseaza un rand de dovlecei, o parte verdeasta si o parte branza, alt rand de dovlecei, marar, branza. Se bat ouale cu un praf de sare, se toarna peste dovlecei, se presara cascavalul ras si se da la cuptor.
Este delicioasa servita cu sos de rosii.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii