Se curata dovleceii, apoi se taie in rondele de circa 1 cm grosime, se taie verdeata. Se unge un vas ceramica cu unt, se presara pesmet, apoi se aseaza un rand de dovlecei, o parte verdeasta si o parte branza, alt rand de dovlecei, marar, branza. Se bat ouale cu un praf de sare, se toarna peste dovlecei, se presara cascavalul ras si se da la cuptor.
Este delicioasa servita cu sos de rosii.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii