Se taie baghetele cubulete, se bat bine ouale cu iaurtul si cu zaharul vanilat si se lasa sa se scurga caisele intr-o strecuratoare (daca sunt intregi, se taie in doua).
Se amesteca franzela cu caisele si cu jumatate din amestecul oua+iaurt si se toarna intr-o forma de budinca termorezistenta. Se presara deasupra - din loc in loc - macul macinat, peste care se toarna compozitia ramasa.
Se da budinca la cuptorul incins la 175gr., se coace aproximativ 30 de minute si se serveste calduta, pudrata - in prealabil - cu zahar

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii