Se unge o forma de chec si se presara cu zahar. Se da in fiert laptele cu zahar vanilat, se adauga grisul si se fierbe. Se toarna apoi intr-un castron si se amesteca cu stafidele, fructele glasate si galbenusurile. Albusurile se bat spuma cu 70 g zahar si se incorporeaza in amestec. Se toarna in forma de chec si se coace 45 min in bain-marie. Fructele rosii se dau in fiert cu 40 g zahar, se adauga zmeurata. Amidonul sau faina se amesteca cu o lingura de apa si se ingroasa cu el sosul de fructe.
Se servesc felii de budinca cu sos din belsug.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii