Se curata merele de coaja si de simburi, se asaza intregi intr-o cratita peste ¾ pahar zahar si 100gr.unt. Se dau la cuptor potrivit sa se rumeneasca si sa scada zeama pe care au lasat-o pina incepe sa se caramelizeze. Se dau la rece. In acest timp se fierbe grisul cu laptele. Se lasa de asemenea sa se racoreasca si se adauga ouale intregi pe rind, amestecindu-se bine cu telul pina se face ca o crema. Peste mere se poate aseza (cine doreste) un rind din orice fel de dulceata. Se toarna apoi grisul si se da la cuptor
Se rastoarna calda si se serveste rece

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii