Se unge
cratita cu o lingura nu prea plina de unt si se
presara cu ¼ pahar zahar. Se asaza unul
linga altul, in cratita, merele
curatate de coaja si de casuta cu simburi. In fiecare mijloc de mar scobit se
introduce cite o bucatica mica de unt si ½ lingurita
zahar. Se dau la cuptor sa se coaca merele. Intre
timp se fierbe grisul in laptele amestecat cu restul
de zahar si cu batonul de vanilie. Dupa ce este gata, se
bate cu lingura pina se racoreste bine. Se adauga
restul de unt incalzit, ouale unul cite unul,
amestecind mereu pina se obtine o pasta. Se toarna
in cratita cu merele coapte si bine racorite si se
da la cuptor lasind pina se rumeneste. Se scoate din
forma fierbinte
Se serveste rece cu sos de vanilie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii