Se fierbe grisul cu laptele pina se face ca o mamaliguta nu prea moale. Dupa ce s-a racorit putin, se amesteca cu merele curatate de coaja si date pe razatoarea mare, cu zaharul, vanilia, sarea. La urma se pun ouale batute amestecind usor. Se asaza compozitia intr-o forma de budinca unsa si presarata cu pesmet si se da la cuptor
Se serveste pudrata cu zahar vanilat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii