Se fierbe grisul ca pentru gris cu lapte, dar bine scazut, adaugand si ceva mai mult zahar; se da deoparte, se scoate vanilia si se adauga 4 galbenusuri puse pe rand si, daca dorim, un pumn de stafide fara samburi, alese si spalate si la urma cele 4 albusuri batute spuma. Se pune la copt la cuptor, intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se coace o jumatate de ora. Se tine deoparte 10 minute. Se rastoarna si se serveste cu sirop de fructe sau un sos dulce, dupa placere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii