Se fierbe grisul ca pentru gris cu lapte, dar bine scazut, adaugand si ceva mai mult zahar; se da deoparte, se scoate vanilia si se adauga 4 galbenusuri puse pe rand si, daca dorim, un pumn de stafide fara samburi, alese si spalate si la urma cele 4 albusuri batute spuma. Se pune la copt la cuptor, intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se coace o jumatate de ora. Se tine deoparte 10 minute. Se rastoarna si se serveste cu sirop de fructe sau un sos dulce, dupa placere.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii