Se fierbe laptele cu zahar si coaja de la o lamiie taiata in fisii, amestecind continuu. Separat, intr-o cratita, se pune untul si, cind s-a topit, se adauga incet faina. Se toarna putin cite putin laptele, fara coaja de lamiie, peste faina, amestecind mereu pina devine ca o ciulama. Cind incepe sa clocoteasca, se ia vasul de pe foc. Se lasa sa se raceasca, se adauga coaja rasa de la a doua lamiie, se incorporeaza pe rind galbenusurile. La urma, se pun albusurile batute spuma tare. Intr-un vas, se ard putin 2 linguri de zahar si se imbraca peretii acestuia. Se toarna aici compozitia de budinca si se coace pe baie de aburi, o ora, la cuptor, cu foc potrivit.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii