Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc.
Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop de Agave si stingem focul, amestecam in continuare. Turnam si jumatate din cantitatea de lapte pe care l-am amestecat in prealabil cu vanilia si mesquite, amestecam in continuare. In cealalta jum am pus o lingurita de pudra de afine, pt culoare.
Turnam o parte din compozitia formata din lapte, apa si agar agar, intr un vas. In restul de compozitie (din lapte, agar si apa) din oala, turnam restul de lapte amestecat cu pudra de afine. Amestecam bine, sa se intrepatrunda agar agar-ul. Turnam si restul de amestec, in vas. Lasam la racit afara, apoi bagam la frigider.
Tot secretul consta in combinatia corecta cu agar agar si atunci cand se amesteca lichidele, sa nu fie diferenta mare de temperatura.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii