Se unge un vas termorezistent cu ulei, se taie ceapa julien, morcovul si cartofii se taie cubulete, carnatii setaie feliute dupa care se condimenteaza si apoi se amesteca cu mana toate ingredientele din vas. Se da la cuptor ptr aprox. 40 min dupa care se bat ouale separat cu putin piper si delikat, se adauga patrunjelul tocat marunt si se rastoarna tot peste legume si carnati. Se da apoi iar la cuptor si se mai lasa 15 minute. Se poate servi cu salata de cruditati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii