Se fierb macaroanele conform instructiunilor de pe pachet. In acets timp, separat se da branza pe razatoare (sau se sfarama cu o furculita) si se amesteca impreuna cu zaharul si esenta. Se clatesc macaroanele cu apa rece si se lasa la scurs. Dupa ce s-au scurs bine se toarna peste acestea compozitia de branza omogenizand, apoi se adauga albusul batut spuma si galbenusul frecat putin cu sare pentru a intensifica culoarea. Se amesteca incet ultimele ingrediente; daca se doreste, se adaga si stafidele. In acest caz, se reduce putin cantitatea de zahar (cui nu-i place prea dulce).Se unge foarte putin o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia, niveland-o frumos. Se baga la cuptorul incins (160 grade) si se coace aprox.40 min. pana capata o culoare aurie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii