autor:

Fara foto

» » Budinci

Budinca de Macaroane

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
300 gr paste late (taietei lati si rupti bucati mai mici), 450 gtr branza de vaci, 150 gr stafide, 3-4 oua, 6-7 linguri de zahar, coaja rasa de lamaie,, portocala (dupa gust), praf de sare, margarina ptr uns forma

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb taieteii in apa clocotita. Se pune ulei in apa pentru a preveni lipirea lor. Se scurg bine, se amesteca cu branza, zaharul praful de sare, coaja de lamaie si portocala (daca folositi), stafidele si galbenusurile de la oua.

Apoi se bat bine de tot albusurile si se incorporeaza cu grija in compozitia de taietei. Se unge cu margarina sau unt o forma rezistenta la foc, se toarna amestecul de paste in forma, se da la cuptor pana se rumeneste deasupra (aprox jumate de ora).
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de Macaroane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Macaroane cu budinca la cuptor

Macaroane cu budinca la cuptor

se fierb macaroanele. Si se face si budinca conform instructiunilor de pe plic. Apoi se amesteca

12 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Budinca de macaroane cu branza dulce

Budinca de macaroane cu branza dulce

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb doar jumatate din timpul indicat pe pachet.

19 voturi    10 comentarii
1h
Budinci
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

    Asa fac si eu budinca de macaroane cu diferenta ca nu mai separ ouale.Mi-ai facut pofta, cred ca o sa fac cat de curand.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 300 gr paste late (taietei lati si rupti bucati mai mici)
  • 450 gtr branza de vaci
  • 150 gr stafide
  • 3-4 oua
  • 6-7 linguri de zahar
  • coaja rasa de lamaie,
  • portocala (dupa gust)
  • praf de sare
  • margarina ptr uns forma

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
flori de piatra

flori de piatra (Chef de cuisine)

Asa fac si eu budinca de macaroane cu diferenta ca nu mai separ ouale.Mi-ai facut pofta, cred ca o sa fac cat de curand.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca de struguri