Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb doar jumatate din timpul indicat pe pachet. Se scot din apa , se scurg si se amesteca cu urmatoarea compozitie: branza dulce se farama cu furculita si se amesteca cu o jumatate lingurita de sare, ouale batute impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si laptele. Se amesteca usor pentru a nu se rupe macaroanele, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii