Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb doar jumatate din timpul indicat pe pachet. Se scot din apa , se scurg si se amesteca cu urmatoarea compozitie: branza dulce se farama cu furculita si se amesteca cu o jumatate lingurita de sare, ouale batute impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si laptele. Se amesteca usor pentru a nu se rupe macaroanele, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pana se rumeneste frumos.



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii